ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ

Company

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ

ΔΙΑΣΤΗΜΑ

Laros

Το LAROS είναι μια καινοτόμα πλατφόρμα που επιτρέπει την εξ’ αποστάσεως παρακολούθηση, καταγραφή και ανάλυση κρίσιμων παραμέτρων για την λειτουργία ενός σκάφους.

Xenagos

To Xenagos είναι ένα σύστημα knowledge-management που συνθέτει και παράγει οπτικοακουστικό ψηφιακό περιεχόμενο προσαρμοσμένο στο profile και τις εμπειρίες του χρήστη, με τον πλέον σύγχρονο τρόπο.

PrismaSense

Το PrismaSense αποτελεί ένα «έξυπνο» δίκτυο ασύρματων αισθητήρων που επιτρέπει την παρακολούθηση εγκατα-στάσεων κάτω από διάφορες συνθήκες όπου η ενσύρματη υποδομή δεν είναι εφικτή και η κατανάλωση ενέργειας θεωρείται κρίσιμη.

Αναφορά στην Πρίσμα Ηλεκτρονικά από την νέα Πρόεδρο του CERN

Αναφορά στην Πρίσμα Ηλεκτρονικά από την νέα Πρόεδρο του CERN

Την νεοεκλεγείσα Πρόεδρο του διεθνούς ερευνητικού κέντρου CERN, Dr. Ursula Bassler υποδέχτηκε σε ημερίδα του το ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος την Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου. Η κα. Bassler, Γερμανίδα με σπουδές Φυσικού και επιστημονική καριέρα στη Γαλλία (αναπληρώτρια διευθύντρια του Εθνικού Ινστιτούτου Πυρηνικής και Σωματιδιακής Φυσικής) μετά από κοινή γαλλογερμανική πρόταση εξελέγη τον Σεπτέμβριο του 2018 και ανέλαβε τον Ιανουάριο τα καθήκοντά της, ως νέα πρόεδρος του Συμβουλίου του CERN.

Περισσότερα

Η Πρίσμα Ηλεκτρονικά στο 2ο ISEMMS workshop

Η Πρίσμα Ηλεκτρονικά στο 2ο ISEMMS workshop

H Πρίσμα Ηλεκτρονικά σας προσκαλεί στην παρουσίαση των αποτελεσμάτων του έργου ISEMMS, στόχος του οποίου ήταν η επίτευξη μείωσης της κατανάλωσης ενέργειας των πλοίων και του κόστους συντήρησης με σκοπό την επιχειρηματική βιωσιμότητα, μέσω βασικών δεικτών επιδόσεων, KPIs. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 6 Φεβρουαρίου 2019 στα κεντρικά γραφεία των Lloyd's Register στο Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο.

Περισσότερα

Επιτυχής Ολοκλήρωση Solar Orbiter

Επιτυχής Ολοκλήρωση Solar Orbiter

Η Πρίσμα Ηλεκτρονικά ΑΒΕΕ με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την επιτυχή ολοκλήρωση του έργου “Miscellaneous EGSE”, για την αποστολή “Solar Orbiter” του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαστήματος (ESA). Το αντικείμενο της Πρίσμα Ηλεκτρονικά ήταν η κατασκευή ιδιαίτερα πολύπλοκων καλωδιώσεων και εξοπλισμού, που χρησιμοποιήθηκαν για τον έλεγχο των συστημάτων του δορυφόρου με προδιαγραφές Διαστήματος.

Περισσότερα


JOIN OUR MAILING LIST

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Πρίσμα Ηλεκτρονικά ΑΒΕΕ
Λ. Δημοκρατίας 87 Τ.Κ. 68132,
Αλεξανδρούπολη, Έβρος 
Τηλέφωνο: +30 255 10 35 013
Fax: +30 255 10 34 916


©2019 Designed by Prisma Electronics. All Rights Reserved.